νέα και δραστηριότητες

halloween mood 2019

Προσφορές σχολικής χρονιάς 2019 - 2020

  • Τμήμα Pre-Junior Δωρεάν
  • Έκπτωση -50% στην A Junior τάξη
  • Έκπτωση 10 % με την εξόφληση των διδάκτρων στην αρχή της σχολικής χρονιάς
  • Έκπτωση 10 % με τη πληρωμή των διδάκτρων με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας
  • Ειδική έκπτωση σε οικογένειες με περισσότερα από 1 παιδιά
  • Πρόγραμμα “Γονείς στα θρανία” : Έκπτωση 50% για τους γονείς στα τμήματα ενηλίκων, που θα εγγραφούν μαζί με τα παιδιά τους

Επαναληπτικά μαθήματα

Όπως κάθε χρόνο, στο ΚΞΓ Vision γίνονται επαναληπτικά μαθήματα προετοιμασίας για τη νέα σχολική χρονιά. Μας δίνεται η ευκαιρία να εκτιμήσουμε το επίπεδο παλιών και νέων μαθητών και να προγραμματίσουμε ανάλογα τη νέα σχολική χρονιά.

Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν, γίνονται δύο φορές την εβδομάδα για κάθε τμήμα (Τρίτη και Πέμπτη) και διαρκούν δύο εβδομάδες, από 10/9 έως 19/9.

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες για το πρόγραμμα των μαθημάτων.

Αποτελέσματα Εξετάσεων Γαλλικών Μαΐου 2019

Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές μας που πέτυχαν στις εξετάσεις του γαλλικού ινστιτούτου Θεσσαλονίκης για τα πτυχία DELF B1 και B2

Βραδιά Μυστηρίου – Επείγουσα αποστολή

Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς και οι μικροί μας ερευνητές ήταν έτοιμοι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.Ένα καινούριο έγκλημα όμως τους ανάγκασε να επιστρατεύουν για ακόμα μία φορά τις γνώσεις και τη φαντασία τους.

Κατά την αναζήτηση του κλεμμένου τροπαίου συνδύασαν στοιχεία, άνοιξαν κλειδωμένες πόρτες και χρηματοκιβώτια, απενεργοποίησαν συναγερμούς και πολλά άλλα…

Για ακόμα μία φορά η ομάδα της Gamecraft μας χάρισε μια περιπέτεια γεμάτη δράση και μυστήριο.

Βραδιά Μυστηρίου

Ένα μυστήριο που πρέπει να λυθεί. Ένας ένοχος που πρέπει να βρεθεί. Τέσσερις ομάδες μικρών ερευνητών συνέλεξαν τα στοιχεία και έλυσαν τους γρίφους, σε μια κούρσα με το χρόνο. Στο τέλος η μεγαλύτερη ανταμοιβή ήταν η ανακάλυψη του δράστη. Το απολαυστικό δίωρο τελείωσε με την υπόσχεση οι μικροί μας φίλοι να κληθούν σύντομα να λύσουν ένα νέο μυστήριο.

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα της Gamecraft για αυτήν την απολαυστική και ταυτόχρονα εκπαιδευτική εμπειρία.

Play – Learn – Win

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Vision από φέτος λειτουργεί αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών, την οποία οι μαθητές μας μπορούν ελεύθερα να χρησιμοποιούν εκτός των διδακτικών ωρών.
Πέρα από την ανάπτυξη των τεχνολογικών δεξιοτήτων ο χώρος αυτός έχει και καθαρά εκπαιδευτικό ρόλο: Οι υπολογιστές αυτοί έχουν το λογισμικό των μεθόδων εκμάθησης που διδάσκονται στο Κέντρο, και σε συνδυασμό με την ηλεκτρονική πλατφόρμα με την οποία είναι συνδεδεμένοι, είναι σε θέση να καταγράφουν την εξέλιξη των μαθητών στην εκμάθηση των αγγλικών.
Το περιβάλλον της εφαρμογής ξεφεύγει από τα όρια των κλασσικών ασκήσεων, συνδυάζοντας τη μάθηση με το παιχνίδι.

επικοινωνία

Νίκης 6, Ηλιούπολη

56431 Θεσσαλονίκη

2310 600460

χάρτης